Izvor: B92

Instagram zvezda i fitnes model Džen Selter izbačena je sa leta za Njujork avio-kompanije Amerikan erlajns u subotu uveče nakon svađe sa posadom aviona.

Foto: Twitter/Video Printscreen

Selterova je avion napustila na aerodromu u Majamiju, odakle je avion trebalo da poleti za Njujork, nakon intervencije policije.

"Ništa loše nisam uradila, a izbacili su me iz aviona", napisala je Selterova na Tviteru, gde je prati više od milion ljudi, dok na društvenoj mreži Instagram ima preko 11,7 miliona pratilaca.

Američka avio-kompanija je u saopštenju navela da je Selterova bila zamoljena da napusti avion nakon "neslaganja".

"Ponudili smo joj smeštaj u hotelu i prevoz, što je odbila", stoji u saopštenju.

"Ona se u nedelju ujutru vratila u Njujork."

Na video-snimku koji je Selterova objavila na društvenim mrežama čuje se ženski glas koji objašnjava pilotu da je stjuardesa tražila od nje da sedne nakon što je ustala da podigne jaknu dok avion još nije ni krenuo.

Čuje se zatim da nekoliko osoba pokušava da prepriča situaciju pilotu. Žena koja snima, najverovatnije Selterova, objašnjava pilotu da joj je stjuardesa rekla da avion ne može da krene dok ona ne sedne, iako su još dve osobe u tom trenutku bile van svog mesta.

"Pitali smo je da li želi da se iskrca iz aviona, rekla je da želi", objašnjava stjuardesa pilotu.

"Očigledno sam bila sarkastična", odgovorila je žena iza kamere.

Ostali putnici, iznervirani zato što avion kasni sa poletanjem, stali su na stranu žene. Na kraju snimka, nekoliko policajaca zatražilo je od Selterove da napusti avion.

U drugom objavljenom video-snimku, žena, koja nije bila uključena u raspravu, a koja je istovremeno napustila avion, objašnjava šta se dogodilo.

"Samo je stajala, čekali smo u avionu. Stajala je dok su druga dva putnika bila u toaletu. Onda je jedan od članova posade počeo da viče na nju i da je uznemirava. Bilo je zaista neprijatno.“

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.