Radnik na aerodromu sa prtljagom utovario i sebe u avion

Zaspati na poslu nije dobra ideja, ali ako vas niko ne uhvati, onda nije ništa strašno. Nažalost, to se ne bi moglo reći za ovaj slučaj.

Izvor: B92

Četvrtak, 08.11.2018.

11:53

Radnik na aerodromu sa prtljagom utovario i sebe u avion
foto: getty/ilustracija

Naime, radnik na aerodromu u Kanzas Sitiju u SAD koji je radio na utovaru prtljaga u avion, zaspao je u kargo delu aviona i odleteo za Čikago.

Dvadesetsedmogodišnjak nije ni osetio da je avion poleteo, a zaposleni na aerodromu u Čikagu pronašli su ga u prtljažniku. Nije poznato da li je sve vreme spavao ili se probudio usred leta.

Portparol kompanije Amerikan erlajns rekao je da je radnik „nenamerno zaspao“ i da mu nije bila potrebna nikakva medicinska pomoć potom.

Iako je avio-kompanija bila zabrinuta za njegovo zdravstveno stanje, sigurno je da nisu bili srećni zbog njegovog ponašanja o kojem pak, nisu pričali.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: