Hotel u kojem loše vreme nikad ne može da vas iznenadi

“Marriott Hotel County Hall” u Londonu odlučio je da angažuje poznatu škotsku voditeljku vremenske prognoze Kirsti Mekejb, kako bi gosti uvek unapred mogli da znaju kada nailazi loše vreme, prenosi Dejli mejl.

Izvor: B92

Petak, 23.06.2017.

12:50

Hotel u kojem loše vreme nikad ne može da vas iznenadi
Foto: Thinkstock

Kirsti Mekejb, koja trenutno radi na Skaj Njuzu, organizovaće turističke ture i različite aktivnosti u zavisnosti od vremenskih prilika, a gostima hotela će 24 časa u nedelji stajati na raspolaganju u vezi sa pitanjima o vremenu.

“Znam više od bilo koga drugog koliko Britanci vode računa o vremenu kada prave planove”, rekla je.

U ponudi će se takođe naći 12 soba koje reaguju na vremenske prilike u realnom vremenu, pa će goste tako, na primer, osvetljavati terapijske lampe ukoliko u tom trenutku napolju bude kišovito.

Gosti će imati i svog posebnog frizera, koji će im pomagati da se izbore sa lošim vremenom, a osoblje će, u zavisnosti od toga da li je sunčano ili kišovito, u sobe unositi kabanice ili proizvode za negu kože sa zaštitnim faktorom.

Out front this morning.

A post shared by Frank William Miller Junior (@fwmj) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: