Foto: Promo
Foto: Promo

Vrele cene za vreo septembar - All inclusive po ceni polupansiona!

Podeli

Grčka je već dugi niz godina među najpopularnijim turističkim destinacijama u našem narodu, te stoga „Travelland“ već dugi niz godina organizuje odlična letovanja u Grčkoj! Iz trenutne ponude izdvaja se Aks Porto Heli hotel sa spektakularnom akcijom – all inclusive po ceni polupansiona!

Na Peloponeskom ostrvu se očekuje septembar idealan za letovanje – očekuju se pravi letnji sunčani dani, sa temperaturama od 28 do 36 °C!

U tradicionalnom ribarskom mestu, ušuškanom u slikovitom zalivu Porto Heli nalazi se Aks Porto Heli 4*. Iz elegantno uređenih soba pruža se očaravajući pogled na more i uređene vrtove, kao i na ostrvo Spetses, na koje se u svakom trenutku lako može stići vodenim taksijem.

Jednostavan stil, označen grčkim motivom, komfor, sigurnost i kvalitetna usluga su ono što ovaj hotel nudi svojim gostima.

Foto: Promo
Foto: Promo

Hotel poseduje restorane u kojima možete probati brojna mediteranska i internacionalna jela, kao i barove, veliki bazen, kompletno opremljenu teretanu, ronilački centar i teren za odbojku na pesku.

Igraonica sa stolovima za bilijar i TV-om je takođe na raspolaganju. Uz prijatno osoblje i tradicionalno grčko gostoprimstvo u hotelu Aks Porto Heli savršen odmor je zagarantovan! Uz specijalnu ponudu – all inclusive po ceni polupansiona, 7 noći za dvoje odraslih i dete do 12 godina možete platiti samo 453€!

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/. Za najaktuelnije ponude, dodajte nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Foto: Promo
Foto: Promo

strana 1 od 254 idi na stranu