Društvo 7

04.05.2024.

18:30

Vučević čestitao Vaskrs: Sačuvajmo mir, zajedno koračajmo putem ljubavi i sloge

Predsednk Vlade Republike Srbije Miloš Vučević uputio je danas čestitku patrijarhu srpskom Porfiriju, sveštenstvu i monaštvu, kao i pravoslavnim vrnicima koji Vaskrs slave po Julijanskom kalendaru.

Izvor: Tanjug

Vučević čestitao Vaskrs: Sačuvajmo mir, zajedno koračajmo putem ljubavi i sloge
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

"U ime Vlade Republike Srbije i svoje lično ime, Vama, sveštenstvu, monaštvu i svim vernicima čestitam Uskrs, Vaskrs Sina Božijeg", napisao je Vučević, saopštila je Kancelarija za saradnju s medijima Vlade Srbije.

On je istakao da je "u vremenima u kojima smo suočeni sa brojnim iskušenjima neizmerna želja da sačuvamo mir, mudrost, odgovornost kao i odlučnost da zajedno koračamo putem ljubavi i putem sloge.

"Neka ovaj najveći hrišćanski praznik bude smernica svima, kako bi ispunjeni nadom i verom nastavili da Srbiju vodimo pravim putem na dobrobit svih naših građana i čitavog srpskog naroda. Hristos vokrese! Vaistinu voskrese!", poručio je predsednk Vlade Republike Srbije.

7 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

"Srbija je suštinski postala članica EU"

Srbija je, potpisivanjem Memoranduma o strateškom partnerstvu sa EU o održivim sirovinama, lancima proizvodnje baterija i električnim vozilima - suštinski postala članica EU, poručio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

13:03

21.7.2024.

1 d

Podeli: