Tehnopolis 62: Za sve vas koji ste propustili januar

Izvor: Ivan Jeliæ

Četvrtak, 31.01.2019.

21:42

Tehnopolis 62: Za sve vas koji ste propustili januar
Vaši nalozi verovatno su kompromitovani, u Kini ima problema, tržište pametnih telefona dostiglo je zasićenje, Apple i zvanično ne bi da bude samo iPhone kompanija, Facebook se spaja kada svi pričaju da ga treba razdvajati, a Miki Maus je naš. Januar 2019, ukratko.

Lista ide dalje, Netflix diže cene, ova godina biće godina savitljivih telefona, Microsoft nas savetuje da kupimo Android ili iPhone, a Francuska kažnjava Google sa 50 miliona Evra zbog GDPR-a. Da je završimo društveno-korisnim radom, ako već niste, najtoplije vam savetujemo da posetite Have I Been Pwned i proverite da li su vaši nalozi ugroženi i u kojoj meri.

Sve to i još po neke sitnice stale su u šezdeset drugi Tehnopolis Podcast, epizodu za sve vas koji ste, kao i mi, propustili januar.

Hvala na slušanju!

RSS feed: b92.net/podcast/tehnopolis/feed/
Mixcloud: mixcloud.com/b92net/playlists/tehnopolis/
YouTube: youtube.com/watch?v=aSKpxxhi7Po&list=PLTpehfdue-2kkWw5JxsOIuJeNBiYrrSn3
TuneIn: tunein.com/radio/Tehnopolis-p1070227/

Aleksandar Miladinović @alexmiladinovic
Ivan Jelić @escapetofreedom

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: