Novi "jeftni" iPhone stiže posle Deda Mraza, poznata cena

Apple je 2016. godine predstavio iPhone SE, koji je nudio bolje specifikacije u kućištu tada dve godine starog iPhone 5s modela (na slici).

Izvor: B92

Utorak, 15.10.2019.

11:00

Novi
Ilustracija / Foto: Depositphotos/mingman

Od tada je bilo dosta glasina o nasledniku tog telefona. Izgleda da bi to konačno moglo da se desi tokom prvog tromesečja 2020. godine.

Očekuje se da će takozvani iPhone SE 2 imati dizajn iPhone 8 modela, a prema prognozama analitičara Ming-Či Kua, telefon će imati početnu cenu od 399 dolara, piše GSM Arena.

Renomirani analitičar sugeriše da će iPhone SE druge generacije implementirati A13 Bionic čipset, u kombinaciji sa 3GB LPDDR4X RAM-a i 64GB ili 128GB prostora za skladištenje podataka.

Telefon bi trebalo da bude dostupan u sivoj, srebrnoj i crvenoj boji, prenosi Benchmark.

Kuo očekuje da će iPhone SE 2 biti veoma popularan zbog svoje početne niske cene i veruje da će Apple sa ovim modelom privući veliki broj novih korisnika iz srednjeg segmenta tržišta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: