Aktuelno 0

05.05.2024.

17:26

Princa Harija čekaju problemi kad stigne u Veliku Britaniju?

Princ Hari bi uskoro trebalo da dođe u Veliku Britaniju, međutim, to dodatno komplikuje njihove zategnute odnose.

Izvor: B92

Princa Harija čekaju problemi kad stigne u Veliku Britaniju?
Profimedia

Podeli:

Princ Hari je poslednji put bio u Velikoj Britaniji kako bi obišao oca nakon što je saznao za njegovu dijagnozu i tada je proveo samo 24 sata u svojoj rodnoj zemlji.

Ovog puta, Hari dolazi iz drugih razloga. Kako je zvanično potvrđeno, princ će prisustvovati službi za Dan zahvalnosti koja će se održati 8. maja u katedrali Svetog Pavla povodom 10. godišnjice Invictus Games-a koje je osnovao 2014. godine.

Dodatni problem se stvara jer se taj datum poklapa sa datumom proslave u Kraljevoj bašti, koju organizuje Bakingemska palata, a još uvek se ne zna spisak zvanica.

"Fondacija Invictus Games će proslaviti 10 godina postojanja i spasavanja života Službom zahvalnosti u katedrali Svetog Pavla 8. maja. Pridružiće nam se naš pokrovitelj, princ Hari, vojvoda od Saseksa, glumac Dejmijan Luis i članovi svetske zajednice Invictus da obeležimo ovu priliku", stoji na zvaničnom profilu fondacije.

Ostaje da vidimo da li će Hari biti pozvan i na porodičnu proslavu, ali i da li će pristati da dođe.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: