Utorak, 26.08.2014.

20:51

Di Marija potpisao: Želeo samo u MU

Argentinac Anhel di Marija potpisao je petogodišnju ugovor sa Mančester Junajtedom vredan osam miliona funti po sezoni.

Izvor: AK

Default images

Di Marija je najskuplje pojačanje u istoriji engleskog fudbala jer ga je Junajted platio Realu 59,7 miliona funti.

"Oduševljen sam što sam došao u Mančester Junajted. Uživao sam u Španiji, želelo me je mnogo klubova, ali sam iz Reala želeo jedino u Junajted. Ostvario sam dečački san", rekao je Di Marija.

Njega na Old Trafordu očekuje veliki pritisak jer se višemilionska armija navijača nada da će on da preokrene lošu situaciju u timu koji je na startu sezone osvojio samo jedan bod u prva dva kola.

"Luj van Gal je fantastičan trener koji se dokazao brojnim uspesima. Impresioniran sam vizijom i odlučnošću svih koji žele da ovaj klub vrate na vrh, tamo gde pripada. Jedva čekam da počnem", rekao je Argentinac.

Di Marija je početkom prošle sezone bio u drugom planu u Realu, krajem godine je zablistao, te postao možda i ključni igrač Madriđana na putu do titule Lige šampiona. Dao je tek četiri gola, ali je namestio čak 17 u Primeri, te kreirao 92 gol šanse za saigrače.

"Anhel je vrhunski vezni fudbaler, a što je najvažnije, on je timski igrač. Nema sumnje da je prirodan talenat. Veoma je brz, brital lenovogi igra koji može da prestravi i najbolje odbrane. Njegove driblerske veštine i sposobnost da prevari rivala je uživanje gledati. On je sjajno pojačanje za tim", rekao je Van Gal.

Debi Di Marije u dresu Junajteda očekuje se već za vikend kada "crveni đavoli" gostuju Barnliju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

19 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: