Nedelja, 20.02.2011.

18:10

Dubai: Voznijaki overila prvo mesto

Karolina Voznijaki osvojila je titulu na turniru u Dubaiju pobedom nad Ruskijinom Svetlanom Kuznjecovom u dva seta 6:1, 6:3 za samo jedan čas i 15 minuta igre.

Izvor: B92

Default images

Dankinja, koja se u ponedeljak posle samo sedam dana vraća na prvo mesto WTA liste, odigrala je svoj najbolji meč u 2011. godini i zasluženo stigla do 13. titule u karijeri.

Koliko je Voznijaki bila dominantna u prvom setu najbolje pokazuje činjenica da Kuznjecova nije osvojila nijedan gem na svoj servis, a samo je jednom oduzela servis protivnici.

U drugom setu, Dankinja je ponovo bila sjajna, agresivnija nego inače. Kuznjecova se „probudila“ tek pri rezultatu 5:1 za Voznijaki, osvojila nekoliko dugačkih i veoma atraktivnih poena, ali nije uspela da se u potpunosti vrati u meč.

„Igrala sam odličan tenis, publika je bila neverovatna i samo se trudila da uživam na terenu. Bolje sam igrala nego ranije, agresivnije i veoma sam srećna zbog pobede“, rekla je Voznijaki koja je u polufinalu turnira u Dubaiju eliminisala najbolje rangiranu srpsku teniserku Jelenu Janković.

Nagradni fond turnira u Dubaiju je 2.050.000 dolara. Od ponedeljka će u najvećem gradu Ujedinjenih Arapskih Emirata titulu braniti naš Novak Đoković, koji je u poslednje dve godine osvajao trofej.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

19 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: