U Jagodini počela prodaja karata

U Jagodini je počela prodaja ulaznica za utakmicu Jagodina - Partizan koja se igra 25. novembra, u okviru četvrtfinala Lav kupa Srbije.

Izvor: B92, Tanjug

Petak, 20.11.2009.

11:21

Default images

"Prodaja karata počela je u menjačnici "Đorđević" na Zelenoj pijaci i u prodavnici kompjuterske opreme "Crveni džin" u centru grada, a od ponedeljka prodavaće se i na blagajni gradskog stadiona", izjavio je portparol fudbalskog kluba Jagodina, Dejan Milošević.

Cene su 150, 200 i 300 dinara, jer je želja domaćina da napuni stadion. Sportski direktor FK Jagodine Životije Jeremić istakao je da je Jagodina "dobila najtežeg protivnika" i da će stadion podno Đurđevog grada "biti ispunjen do poslednjeg mesta".

Predsednik Jagodine Goran Milanović je ponovio da očekuje "pobedu Jagodine i eliminaciju Partizana iz Lav kupa Srbije".

Jagodina je u osmini finala kupa savladala prošlogodišnjeg finalstu FK Sevojno pobedom na svom stadionu od 1:0.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: