Sreda, 26.11.2014.

09:36

Olimpijakos u Madridu, L'pul mora

U sredu se igraju mečevi petog kola Lige šampiona u grupama A, B, C i D, a najzanimljivije će biti u Madridu gde Atletiko dočekuje Olimpijakos.

Izvor: SO

Default images

’Jorgandžije’ bi eventualnom pobedom osigurale prolaz dalje, ali ukoliko Pirejci naprave iznenađenje, situacija u A grupi i te kako će se zakomplikovati.

"Iako moramo da pobedimo, ulogu favorita prepuštamo domaćinima. Atletiko i ove sezone igra odlično i biće veoma teško", rekao je trener Olimpijakosa Mičel, koji bi trebalo da u startnoj postavi pruži priliku Luki Milivojeviću.

U drugom meču grupe Juventus gostuje Malmeu u želji da poboljša svoju poziciju pred dolazak Atletika u Torino u poslednjem kolu.

"Ne smemo da potcenimo Malme, koji je ove sezone pokazao da ima kvalitetan sastav. Pobedili su Olimpijakos i moramo da budemo oprezni", kaže trener Juventusa Masimilijano Alegri.

Liverpul ima imperativ pobede u meču sa Ludogorecom u Bugarskoj, a u drugom meču B grupe Bazel dočekuje Real Madrid i nada se opuštanju ’kraljevskog’ kluba, koji jeste u izvanrednoj formi, ali je već obezbedio plasman u osminu finala.

"Moramo da pobedimo u Bugarskoj, alternative nema. Verujem da je tim sposoban da to uradi", rekao je napadač Mario Baloteli, koji je jedan od dva pogotka u dresu ’Crvenih’ postigao upravo protiv bugarskog šampiona.

Program počinje u 18 sati, gde se u okviru C grupe u Sankt Peterburgu sastaju Zenit i Benfika. Oba tima žele pobedu kako bi ostali u borbi za plasman u drugi krug, a posao bi mogao da im olakša Bajer, ako u Leverkuzenu savlada Monako. ’Kneževi’ su u lošoj formi, pošto na pet od poslednjih šest utakmica nisu postigli gol

Borusija je ove sezone dobre igre rezervisala za Ligu šampiona u kojoj ima sve četiri pobede, a taj niz želeće da nastavi i na Emirejtsu, gde gostuje Arsenalu, doduše bez povređenog Rojsa. Ipak, ni ’Tobdžijama’ ne gori pod nogama, pošto imaju pet bodova više od trećeplasiranog Anderlehta. Belgijski tim sa Aleksandrom Mitrovićem dočekuje Galatasaraj u borbi za mesto koje vodi u Ligu Evrope.

Liga šampiona, peto kolo, 20.45:

Grupa A:
Atletiko – Olimpijakos
Malme – Juventus

Tabela: Atletiko 9, Olimpijakos 6, Juventus 6, Malme 3

Grupa B:
Ludogorec – Liverpul
Bazel – Real Madrid

Tabela: Real Madrid 12, Bazel 6, Liverpul, Ludogorec 3

Grupa C:
18.00 Zenit – Benfika
Bajer – Monako

Tabela: Bajer 9, Monako 5, Zenit 4, Benfika 4

Grupa D:
Anderleht – Galatasaraj
Arsenal – Borusija Dortmund

Tabela: Borusija Dotmund 12, Arsenal 7, Anderleht 2, Galatasaraj 1

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

7 h

Podeli: