Esjen: Vreme je da padne Barsa

Fudbaler Čelsija Mikael Esjen rekao je da "plavci" mogu da eliminišu Barselonu u polufinalu Lige šampiona.

Izvor:

Ponedeljak, 09.04.2012.

15:53

Default images

Fudbaler iz Gane kaže i da oseća kako je došlo vreme da londonskim tim podigne pehar u ovom takmičenju.

"Nekoliko puta smo igrali sa njima u poslednjih osam godina i znamo da postoje načini kako možemo da pobedimo Barselonu. Imam osećaj da je došlo naše vreme za pobedu", rekao je Esjen engleskim medijima.

Poslednji put Barselona i Čelsi igrali su u polufinalu LŠ u sezoni 2008/2009, kada je slavio španski tim golom Inijeste u sudijskoj nadoknadi vremena na Stamford Bridžu.

"Poslednji put kada smo igrali sa Barselonom bila je prava drama, a navijači su mogli da vide vrhunski fudbal. Na neki način smo 'imali' Barsleonu, ali ih nismo dokrajčili i to nam se vratilo", naveo je Esjen.

U dosadašnjem toku sezone Esjen je za Čelsi odigrao samo 14 utakmica, jer je često imao probleme sa povredama. Prvi polufinalni meč LŠ između Čelsija i Barselone igra se 18. aprila u Londonu, a revanš je šest dana kasnije u Španiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

19 h

Podeli: