Ivan Gvozdenović u Vojvodini

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Ivan Gvozdenović potpisao je dvogodišnji ugovor sa novosadskom Vojvodinom, prenosi dnevna štampa.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Petak, 21.08.2009.

12:13

Default images

Gvozdenović je angažovan zbog činjenice da su Novosađani imali problema sa pozicijom koju pokriva reprezentativac Ugande Kizito koji je zbog povrede propustio početka sezone. Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i Briža proveo je prolećni deo sezone u Ljutice Bogdana ali je odigrao samo sedam utakmica.

Ivan Gvozdenović je rođen 1978. godine u Boru.

Karijeru je počeo u lokalnom klubu, posle jednogodišnjih boravaka u Pirotu i Kruševcu sa 19 godina je došao u Crvenu zvezdu. Jednu sezonu je bio pozajmljen Milicionaru a za Zvezdu je odigrao 93 utakmice do 2002. godine kada je prešao u Klub Briž.

Za belgijski klub nastupao je do 2007. godine, uz jednu pozajmicu Mecu, a od 2007. godine do sada menjao je klubove i igrao malo, za bukureštanski Dinamo, Metalurg iz Donjecka i Crvenu zvezdu.

Dok se ne vrati u takmičarsku formu Gvozdenović će raditi po posebnom programu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: