Nova vest
Košarka 10

30.4.2024.

11:41

Vildosa: "Mislio sam da će Zvezda i Partizan biti u plej-ofu Evrolige"

Košarkaši Panatinaikosa od 19 sati igraju protiv Makabija u trećem meču plej-ofa Evrolige.

Izvor: Mozzart Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/ERDEM SAHIN

Meč se igra u beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić", a povratnik u tu dvoranu je Luka Vildosa, koji je prošle sezone bio deo Crvene zvezde.

Aregntinac ističe da će njegoov PAO imai težak zadatak u Beogradu, a u četvrtfinalnoj seriji plej-ofa rezultat između grčkog i izraeslkosm tima je 1-1

"Prava bitka nas čeka. Makabi je dosta drugačiji, pre svega zbog stila u napadu. Moramo da se prilagodimo na razne načine na koji igraju jer su ozbiljno talentovani tim i čeka nas bez dileme težak posao u ove dve utakmice u Beogradu", rekao je Vildosa za Mozzart Sport.

Osvrnuo se i na svoju sezonu u dresu Panatinaikosa, gde je imao dosta oscilacija.

"Bilo je uspona i padova za mene ove sezone, tu nema dileme. Izgubio sam samopouzdanje, naročito posle povrede. Teško je bilo da se vratim u formu, baš me je mučilo koleno. Sada sam dobro, znam da je već finiš sezone, ali sam sada na 100% i spreman sam da pomognem. Osećam samopouzdanje koje mi je falilo. Radim sve što trener želi od mene. Želim da pokažem talenat i svu sposobnost. Ako je to za pet ili sedam minuta na terenu, ok... Uradiću i to. Kada god kročim na parket želim da pomognem", rekao je on.

Vildosa se osvrnuo i učinak Zvezde ove sezone u Evroligi, a pomenuo je i Partizan.

"Iznenađen sam što nisu u plej-ofu... Baš iznenađen. Mislio sam da će Partizan da se plasira", rekao je.

"Što se Zvezde tiče, kako su počeli sezonu, mislio sam da će i oni biti u plej-ofu. Žao mi je što nisu uspeli, ali gledao sam bukvalno svaku utakmicu Zvezde u Evroligi koju sam mogao sa mojom devojkom koja je iz Beograda. Čak i kada su izgubili šansu za plasman, ja sam ih pratio, pružao podršku. To je košarka. Nema veze... Možda će sledeće sezone uspeti. Navijam za njih", poručio je Vildosa.

Podeli:

Komentari 10

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 10

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Android

Kliktaćemo obrvama!?

Project Gameface će korisniku omogućiti da kontroliše svoj gejming "miš" pomoću lica, a projekat je trenutno otvorenog koda na Androidu.

The Verge

13:34

3 h

Novo Sport Video Menu