Sreda, 07.04.2021.

21:15

Jojić: Gol iz prekida odlučio pobednika

Vezista Partizana Miloš Jojić složio se sa ocenom da je Partizan bio bolji u prvom, ali drastično lošiji u drugom poluvremenu.

Izvor: SS

Jojić: Gol iz prekida odlučio pobednika
Foto: StarSport

Ostaje mu da žali za propuštenim prilikama koje njegovi saigrači nisu iskoristili u prvih 45 minuta, pošto u nastavku ni njegov ulazak nije ništa promenio na terenu.

"Ušli smo dobro u utakmicu, kontrolisali veći deo prvog poluvremena, stvarali šanse, ali nismo uspeli da postignemo pogodak. U drugom poluvremenu Zvezda je bila stabilnija, dali su nam gol iz prekida koji je na kraju odlučio pobednika u ovom derbiju", rekao je kratko Miloš Jojić.

Jojić je u igru ušao u 70. minutu i nije bio preterano primetan.

Pročitajte još:

* Ivanić "presudio" Partizanu – Zvezda slavila u "večitom" derbiju

*
Partizan na skeneru B92.net: "Parni valjak" pukao tamo gde je najjači

*
Zvezda na skeneru B92.net: Ivanićeva sekunda i "vatrogasac" Borjan

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

19 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: