Počelo ragbi prvenstvo SCG

Izvor: B92, zvanicni sajt

Ponedeljak, 12.09.2005.

12:34

Default images

Prvenstvo SCG u ragbiju počelo je derbijem prvog kola između Dinama iz Pančeva i Dorćola iz Beograda. Utakmica je počela ranim vođstvom Pančevaca od 3:0, Dorćol je krenuo lagano, ali iz minuta u minut igraci Dorćola su igrali sve bolje iako značajno oslabljeni brojnim povredama igrača i odlaskom prvotimaca na odsluženje vojnog roka. Dorcol je na kraju trijumfovao rezultatom 39:11 (15:6), zahvaljujući odličnoj igri u drugom poluvremenu.

Ono što jedino može da zabrinjava stručni štab Dorćola je to da su dva prvotimca doživela povrede - Nemanja Popsogorović prelom šake, a mladi sedamnaestogodišnji Soni Radovanović uganuće zgloba.

Sledeće nedelje drugi tim Dorćola nastupa u 1/8 finala Kupa SCG šrotiv RK Kruševac, dok je prvi tim slobodan u Prvenstvu SCG.

Ostali rezultati 1 kola Prvenstva SCG u ragbiju:
Partizan - Zarkovo 122:0
Vojvodina - Pobednik 3:42
KBRK je bio slobodan u prvom kolu

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

70 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: