Nedelja, 13.05.2018.

23:49

Boston 'uhapsio' Lebrona – Seltiksi ponizili Kavse!

Košarkaši Boston Seltiksa poveli su sa 1-0 u seriji protiv Klivlend Kavalirsa u finalu istočne konferencije.

Izvor: PT

Boston 'uhapsio' Lebrona – Seltiksi ponizili Kavse!
Photo by Maddie Meyer/Getty Images

Izabranici Breda Stivensa u prvom meču serije savladali su ekipu iz Ohaja sa 108:83.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Džejlen Braun sa 23 poena, a pratili su ga Moris sa 21 poenom i 10 skokova, Horford sa 20 i Tejtum sa 16 poena.

Bolji kod ostalih kod gostiju bio je Lebron Džejms sa 15 poena (5/16), sedam skokova, devet asistencija, ali i sedam izgubljenih lopti. Kevin Lav je ubacio 17, uz osam skokova.

Boston je od starta meča krenuo 'pakleno' i Kavsi nikako nisu mogli da isprati sjajan ritam domaćih igrača. Posle prve deonice Seltiksi su imali +18, 36:18. Ekipa iz Masačusetsa nastavila je sa sjajnom igrom i tokom druge deonice, a prednost je išla i do 28 poena. Boston je potpuno neutralisao Lebrona Džejmsa, koji je u prvom poluvremenu dosta grešio.

Na poluvreme otišlo se sa rezultatom 61:35.

Očekivao se odogovor Klivlenda u trećoj deonice i to smo i dobili. Lebron je pre svega razigrao saigrače, a i on se uključio sa nekoliko dobrih poteza. Kavsi su lako istopili prednost i u poslednju deonicu ušlo se sa rezultatom 78:64.

Međutim, Boston je odlično krenuo četvrtu četvrtinu i ubrzo otklonio pitanje pobednika. Na kraju Boston je slavio sa 108:83, a naredni meč igra se noći između utorka i srede.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

155 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

19 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: