Petak, 17.11.2017.

16:26

"U Partizanu živim san, ali ako pozovu Italijani"

Fudbaler Leandre Tavamba kaže da u crno-belom dresu živi svoj san, da je fokusiran na sezonu, ali da ne bi imao ništa protiv da se preseli u Italiju.

Izvor: SM

Starsport

"Pre nego što sam došao u Partizan čuo sam dosta o klubu i njegovoj istoriji. Veoma sam srećan ovde, proživljavam lepe momente u klubu, a to je san svakog fudbalera. Prija mi pažnja navijača, zaista se nadam da ću nastaviiti da učinkom na terenu zaslužim još veću naklonost", rekao je Tavamba

Kamerunac je u prošlom kolu Superlige Srbije protiv Mačve u Šapcu postigao 13. gol u sezoni, izjednacio lični rekord iz slovačkog Ružemeroka iz sezone 2013/2014 i već u nedelju protiv Javora ili u četvrtak protiv Jang Bojsa u Ligi Evrope ima priliku da postavi novi.

"Nadam se da ću već u narednoj utakmici srušiti rekord i nastaviti da uživam u igri. Pobede u prvenstvu nam znače jer omogućuju učesće u kvalikacijama za Ligu šampiona i zato nam je meč protiv Javora važan. Opet, protiv Jang Bojsa nas očekuje specifičan meč jer nam obezbedjuje plasman u eliminacionu rundu Lige Evrope i verujem da ćemo dati sve od sebe da to i ostvarimo".

Kamerunac je dodao da je u potpunosti fokusiran na igre u Partizanu do kraja jesenjeg dela sezone i da do njega nije stigla konkretna ponuda iz Italije o kojoj se pisalo u medijima.

"Trudiću se da pružam što bolje paritIje u nadolazećem periodu. Videćemo šta će se desiti, italijanska liga je velika, sve ekipe u Seriji A imaju kvalitet. Bio bih srećan gde god da zaigram tamo", zaključio je Tavamba uz konstataciju da mu ne smeta hladnoća u Beogradu jer se na ovakvu klimu već navikao u Slovačkoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

19 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: