Ponedeljak, 19.06.2017.

09:17

Dan D za Srbiju: U drugi krug ili u avion za BGD

Košarkašice Srbije danas igraju meč 3. kola Evropskog prvenstva sa Slovenijom (15 sati) i od njega zavisi da li će u drugu rundu ili će na avion za Beograd.

Izvor: B92

Dan D za Srbiju: U drugi krug ili u avion za BGD
Foto: Getty Images

Naše dame poražene su u uvodna dva kola od Grčke (60:69) i Francuske (57:73), tako da im protiv Slovenije nije dovoljna čak ni bilo kakva pobeda. U slučaju da Francuskinje budu bolje od Grkinja, Srbiji će biti potrebna pobeda od najmanje šest poena.

Evropske šampionke imal eus mnogo prolema od početka prvenstva u Češkoj, ali opravdanja više nema, jer više nema ni popravnog.

“Pre šest godina i mi smo bile među ekipama u koje nisu verovali, kao što su mnogi posumnjali u Grčku i Francusku. Na Evropskom prvenstvu uvek neki tim neočekivano iskči u prvi plan. Više nema prostora za vađenje, nema predaje, moramo da nađemo način da Sloveniju pobedimo dovoljnom razlikom i prođemo u drugi krug. Tamo onda možemo da pokušamo da se vadimo, rekla je Sonja Petrović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: