Ponedeljak, 22.02.2010.

20:14

Nevena Ignjatović: „Žao mi je zbog greške“

Pored Jelene Lolović Srbiju je na subotnjoj trci u superveleslalomu na Olimpijskim igrama u Vankuveru predstavljala i Nevena Ignjatović. Za razliku od Lolovićeve, koja je zauzela 30. mesto, 19-godišnja Ignjatovićeva, ujedno najmlađa takmičarka u toj disciplini u Vankuveru, nije uspela da završi trku.

Izvor: B92

Default images

Žao mi je što sam napravila takvu grešku. Mnogo puta sam u sebi ponovila stazu, čak sam i videla da je nekoliko takmičarki napravilo istu grešku“.

Ignjatovićevoj je ta trka bila debitantska na Olimpijskim igrama, a u izjavi za B92 srpska skijašica ističe da je imala tremu, a da se sada okreće narednim trkama koje je očekuju – veleslalomu 24. februara, i slalomu dva dana kasnije.

Imala sam tremu, kao i uvek, ali sam bila spremna da odvezem onako kako ja znam. Bilo mi je jako krivo tog dana, ali sada idem dalje i spremam se za dalje nastupe. Atmofera u timu je odlična, super se družimo i super treniramo. Daću sve od sebe“, rekla je za B92 Nevena Ignjatović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

22 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: