Petak, 05.07.2019.

13:30

Niksi otkazali sastanak s Lenardom kako ne bi izgubili "Portisa"

Njujork Niksi godinama unazad su jedna od najlošije vođenih franšiza u NBA, a da je i dalje tako govori nam ovo leto.

Izvor: PT

Niksi otkazali sastanak s Lenardom kako ne bi izgubili
Photo by Lachlan Cunningham/Getty Images

Ekipa iz Medison Skver Gardena prvo nije želela da ponudi Kevinu Durentu maksimalan ugovor, jer su sumnjali u njegovo zdravlje, a potom su otkazali i sastanak sa Kavajom Lenardom.

Lenard, koji još uvek nije odlučio gde će nastaviti karijeru, trebalo je da razgovara sa predstavnicima Njujorka o ugovoru, međutim oni su zbog njegove neodlučnosti otkazali sastanak.

Razlog – Niksi nisu želeli da izgube ostale slobodne agente koje su želeli da dovedu ovog leta.

Istina je da Los Anđeles Lejkersi i Los Anđeles Klipersi nisu još popunili sastave jer čekaju odluku Lenarda, i da je to sada već problem jer je većina dobrih igrača više nije na tržištu, ali zbog MVP finala se isplati čekati.

Međutim, Niksi to nisu želeli, otkazali su sastanak i potom krenuli na igrače, koje nisu želeli da izgube – Džulijusa Rendla, Bobija Portisa, Elfrida Pejtona, Radža Gibsona, Redžija Buloka i Vejna Elingtona.

OK, ovo nisu loši potezi jer svim osim Rendla imaju jednogodišnje ugovore (druga godina im je "team option"), međutim Niksi su još jednom pokazali koliko imaju loše ljude u vrhu franšize, pošto jedan Kavaj Lenard vredi više od svih pomenutih košarkaša.

Kakav je vaš komentar?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

13 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

18 h

Podeli: