Četvrtak, 08.04.2021.

15:40

Skijanje u Srbiji do 18. aprila

Skijaška sezona u ski-centrima Kopaonik, Stara planina i Tornik će trajati do 18. aprila. Skijaši i borderi će imati prilike da zaključno sa 18. aprilom uživaju u velikoj količini snega, odlično pripremljenim stazama i idealnim uslovima za zimske sportove. Do kraja sezone važi i popust od 30 posto na cenu ski-karata, a veb-šop je i dalje aktivan za sve one koji žele da iskoriste dodatni popust od 5 posto i beskontaktno kupe kartu.

Izvor: B92

Skijanje u Srbiji do 18. aprila
Foto: Shutterstock / Nataliya Nazarova

U ski-centru Kopaonik trenutno rade 24 ski-staze, 16 ski-puteva i 11 ski-instalacija, a visina snega na stazama je do 70 centimetara. Na skijalištu na Staroj planini rade staze Jabučko ravnište i Babin zub, a u ovom centru na stazama ima između 50 i 80 centimetara utabanog snega.

Ski-centar Tornik će raditi sve do 18. aprila, ako vremenski uslovi to budu dozvoljavali. U ovom skijalištu su na raspolaganju 4 staze, na kojima ima do 30 centimetara utabanog snega.

Radno vreme sva tri ski-centra je od 8.30 do 16 časova. Gondola Brzeće – Mali Karaman na Kopaoniku radi svakog dana od 8.30 do 16 časova.

Podsećamo da je skijaška sezona u Srbiji počela 3.decembra na Kopaoniku, a nakon ovog skijališta, počeli su da rade i ski-centri Stara planina i Tornik. Od početka skijaške sezone, Skijališta Srbije su radila punim kapacitetom bez prekida, uz strogo kontrolisanje i poštovanje epidemioloških mera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

8 h

Podeli: