Nova vest
Odbojka 7

19.5.2024.

16:44

Srbija bez šansi protiv Brazila

Odbojkašice Srbije poražene su od Brazilki u četvrtom kolu Lige nacija rezultatom 3:0 (15:25, 19:25, 19:25) u poslednjem meču prvog vikenda koji je igran u Rio de Žaneiru.

Izvor: Tanjug

OSSRB

Brazilke su pred domaćom publikom bile dominantne od početka do kraja protiv kombinovanog sastava koji je na ovaj turnir poveo selektor Srbije Đovani Gvideti. 

Srpkinje posle četiri odigrana kola imaju skor 1-3, pobedile su Tajland, a pre Brazila izgubile i od Dominikanske Republike i Kine. Brazilke posle četiri odigrana kola imaju maksimalan učinak. 

U okviru druge sedmice, od 28. maja do 2. juna, Srbija će igrati u Arlingtonu, u Sjedinjenim Američkim Državama, a prvi meč će odigrati protiv Poljske u utorak, 28. maja od 23 časa po našem vremenu.

Drugi rival Srbije u Arlingtonu biće Turska u petak, 31. maja (2.30 po našem vremenu). Srbija će treću utakmicu u SAD odigrati protiv Kanade u petak, 31. maja (23.30 po našem vremenu). 

Srbija će u nedelju, 2. juna od 3 časa po našem vremenu igrati protiv Bugarske u četvrtom meču u Arlingtonu. 

U SAD će pored domaćina igrati i Nemačka i Južna Koreja.

Finalni turnir Lige nacija odigraće se od 20. do 23. juna u dvorani Huamrak u Bangkoku, u Tajlandu. 

Na finalni turnir će se plasirati domaćin i još sedam najuspešnijih selekcija.
 

Podeli:

Komentari 7

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 7

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Apps

Sada naplaćuju i ovo

Dok je emitovanje sadržaja uživo besplatno na svim popularnim društvenim mrežama, X je odlučio da će početi da ga naplaćuje.

Bug

10:00

3 h

Novo Sport Video Menu