Kultura

Petak, 05.10.2018.

19:21

Neverovatno: Pleše šest minuta bez daha u najdubljem bazenu na svetu VIDEO

Ukoliko se ne plašite vode i umete da ronite na dah, poznato vam je da je ta veština zahtevna i da iscrpljuje. Ipak, jedna umetnica Žuli Gutj, prevazišla je sve dosadašnje ronilačke poduhvate kada je u najdubljem bazenu na svetu plesala bez vazduha čitavih šest minuta.

Izvor: cdm.me

Default images

Ona je u bazenu, poznatom pod nazivom "The Deep Joy" (duboko uživanje) i dubokom gotovo 40 metara, snimila kratki film, čije delove možete da pogledate u video-materijalu. Sve vreme tokom trajanja filma Žuli je graciozna, bilo da leži na dnu bazena ili da pleše nasuprot otporu vode.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

1 d

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: