Subota, 28.07.2018.

18:09

Princeza Leja ipak i u devetoj epizodi "Ratova zvezda"

Reditelj Džej Džej Abrams objavio je da će do sada neobjavljen i snimci glumice Keri Fišer biti upotrebljeni u novom nastavku serijala "Ratova zvezda" da bi poslednja trilogija imala "zadovoljavajući zaključak".

Izvor: Beta

Princeza Leja ipak i u devetoj epizodi
Foto: Youtube Printscreen / Ryan Yeo

On je rekao predstavljajući juče postavu devetog nastavka serijala o porodici Skajvoker da će biti upotrebljeni snimci Keri Fišer snimljeni za film "Ratovi zvezda - buđenje sile" iz 2015. godine.

Keri Fišer, koja je igrala princezu Leju umrla je iznenada 2016. kada je završila rad na filmu "Ratovi zvezda: Poslednji Džedaj” (The Last Jedi).

"Mi smo obožavali Keri Fišer. Nismo umeli da nađemo zaista zadovoljavajući zaključak za sagu o porodici Skajvoker bez nje. Pronašli smo način da odamo počast Kerinom nasleđu i ulozi Leje u Epizodi IX koristeći do sada neviđene snimke koje smo zajedno snimili u Epizodi VII", rekao je Abrams.

U saopštenju se takođe potvrđuje da će Bili Di Vilijams (81) da se vrati u novom filmu kao Lando Kalrisijan, heroj pobune koji se nije pojavljivao u poslednjoj trilogiji.

Mark Hamil, koji igra Luka Skajvokera takođe će se pojaviti u najnovijem nastavku.

Snimanje će početi u sredu u Londonu, a očekuje se da će film izaći u decembru 2019. godine. Za sada još nije određen naziv novog filma koji ima radni naslov Epizoda IX.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

19 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: