Pomoć Karađorđevića poplavljenima

Princ Aleksandar Karađorđević i princeza Katarina isporučili su danas u Obrenovcu pomoć za 60 porodica čiji su domovi stradali u majskim poplavama.

Izvor: B92

Četvrtak, 27.11.2014.

23:55

Default images

Pomoć se sastoji od frižidera, šporeta i drugih kućnih aparata, hrane, sredstava za održavanje higijene, opreme za bebe, posteljine i školskog pribora.

Karađorđevići su tu pomoć obezbedili zahvaljujući kancelarijama u Čikagu i Kanadi humanitarne organizacije "Lajflajn" čiji je pokrovitelj princeza Katarina.

Karađorđevići su od maja u više navrata doneli pomoć poplavljenim gradovima u Srbiji, a sada su, kako su večeras saopštili, "veoma zabrinuti za građane Obrenovca čiji domovi nisu spremni za predstojeću zimu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: