Petak, 24.01.2003.

12:56

Droga, oružje... u tržnom centru Kotobanja u Surčinu

Izvor: B92

Default images

Beogradska policija izvršila je pretres tržnog centra Kotobanja u Surčinu i tom prilikom je pronađena veća količina naoružanja i droge. SUP je prvo saopštio da je vlasnik tržnog centra firma Difens. Nakon toga, policija je objavila ispravku prema kojoj tržni centar u Surčinu poseduje više vlasnika, a Difens je jedan od njih. Policija je prilikom pretresa pronašla, između ostalog, pet automatskih pušaka, dve zolje, pancire, radio stanice, prigušivač i uređaj za noćno osmatranje. Takođe, pronađeno je više od tri kilograma heroina i dva i po kilograma smese za miksovanje sa heroinom. Ministar unutrašnjih poslova Dušan Mihajlović rekao je na konferenciji za novinare da je deo naoružanja pronađenog u Surčinu poreklom iz OUP-a Stari Grad. Policija je otkrila i sistem interne televizije koji omogućava osmatranje prilaza Surčinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: