Koštunica: TV-debata tek posle prvog kruga

Izvor: B92

Subota, 14.09.2002.

10:36

Default images

Predsednik Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica odbio je izazov predsedničkog kandidata Miroljuba Labusa da se ogledaju u debati pred televizijskim kamerama pre predsedničkih izbora u Srbiji. "Mislim da nema svrhe održavanje takve debate 2 kandidata, u situaciji kad će se u Srbiji, kao što znamo, glasati za još desetak kandidata za predsednika. Osim toga, zašto bi to bila debata s Labusom, a ne, recimo, sa Šešeljem, Obradovićem ili nekim od ostalih kandidata?", rekao je Koštunica. "Da vidimo šta će doneti prvi krug predsedničkih izbora u Srbiji, a posle toga, moj odgovor u vezi s ponudjenom TV-debatom je 'da'. Biću spreman da se upustim u javni duel sa suparnikom za funkciju predsednika Srbije, ma ko to bio", rekao je Koštunica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: