USKRSNJA CESTITKA PREDSEDNIKA KOSTUNICE

Izvor: B92

Nedelja, 31.03.2002.

20:00

Default images
Predsednik SRJ Vojislav Kostunica uputio je uskrsnju cestitku vernicima koji taj praznik slave po Gregorijanskom kalendaru. "Svim hriscanskim vernicima u nasoj zemlji koji praznike proslavljaju po Gregorijanskom kalendaru srdacno cestitam praznik Vaskrsenja Hristovog.

Zelim vam da taj najveci hriscanski praznik proslavite u duhovnoj radosti, nadi i ljubavi. I da taj dan, i svi koji mu budu usledili, protekne u miru i trpeljivosti. Na taj dan je, podnevsi prethodno sebe na zrtvu, Isus pobedio smrt i vaskrsao, podarivsi vecni zivot. Od nas se trazi neuporedivo manje - da se uzjamno postujemo, uvek jedni u drugima gledajuci pre svega ljude, a da istovremeno sacuvamo bogatstvo svojih razlika. Posle svih nesreca i lomova kroz koje smo na ovom prostoru prolazili, to i mozemo i moramo", navodi se u cestitki.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: