Četvrtak, 25.02.2010.

22:10

Nova mećava na istočnoj obali SAD

Severoistočne delove SAD pogodila je još jedna jaka snežna oluja, koja je izazvala probleme u aviosaobraćaju i dovela do zatvaranja škola.

Izvor: Beta

Default images

Očekuje se da bi jak vetar mogao da izazove dodatne probleme. Meteorolozi predviđaju da će mećava trajati više od 24 sata i da će pasti najmanje 20 centimetara snega. Na aerodromima u Njujorku i Filadelfiji otkazano je na stotine letova u međunarodnom i regionalnom saobraćaju.Škole ne rade ili planiraju da skrate nastavu.

Glavni razlog otkazivanja skoro petine letova na aerodromu u Filadelfiji je, prema rečima portparolke aerodroma, jak vetar koji se očekuje popodne i uveče.

Nacionalna meteorološka služba izdala je upozorenja zbog jakog vetra na većem delu istočne obale SAD, a u nekim predelima očekuju se udari vetra i do 25 metara u sekundi.

U delovima države Njujork zbog snežne oluje koja je juče donela 60 centimetara snega, oko 150.000 domaćinstava i preduzeća ostalo je bez struje, a njih oko 60.000 nije imalo električne energije ni jutros.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

20 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: