Protest veterana u centru Kruševca

Oko 300 vojnih veterana, učesnika rata na Kosovu i Metohiji, protestovalo je u Kruševcu jer Vlada još nije pronašla rešenje za isplatu razlike ratnih dnevnica.

Izvor: B92

Subota, 13.12.2008.

20:28

Default images

Oni su nezadovoljni zbog, kako navode, nepravde koju je napravila Vlada, jer je vojnim veteranima iz Topličkog okruga isplatila ratne dnevnice, a ostalim borcima nije.

"Ovo je poruka vladi da naš problem mora da reši jer mi nismo građani drugog reda", rekao je član Štrajkačkog odbora kruševačkih veterana Velimir Milošević i podsetio da oni već 11 meseci traže da se njihov problem reši.

Milošević je poručio da će, ukoliko Vlada do 23. decembra ne pozove članove pregovaračkog tima na razgovor, tog i sledećeg dana protestovati ispred zgrade Vlade Srbije.

Nakon protesta vojni veterani su krenuli u protestnu šetnju glavnim kruševačkim ulicama koja je protekla bez incidenata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: