Vozio bez dozvole i pod dejstvom supstanci - hapšenje kod Surčina

Pripadnici MUP-a na auto-putu Beograd-Šid, kod Surčina, zaustavili su vozača automobila „ford fijesta“ koji je vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Izvor: B92

Petak, 15.01.2021.

09:55

Vozio bez dozvole i pod dejstvom supstanci - hapšenje kod Surčina
Ilustracija: Depositphotos/stevanovicigor

Policija je kontrolom utvrdila i da 25-godišnji vozač ne poseduje vozačku dozvolu ni za jednu kategoriju vozila kao i da je vozio automobil čija je registarska nalepnica istekla.

Vozač je zadržan u službenim prostorijama policije i protiv njega će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave, navodi se u saopštenju MUP-a.

Takođe, proverom je utvrđeno da se radi o vozaču za kojim je bila raspisana potraga zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa.

Kako se sumnja, on je tokom prošle godine u Novom Beogradu krao bakarne kablove koji su u vlasništvu javnih preduzeća i potom ih prodavao kao sekundarne sirovine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: