Zemljotres jačine 5 stepeni pogodio Portoriko

Zemljotres jačine pet stepeni Rihtera pogodio je jug Portorika, na dubini od 13 kilometara kod opštine Gvajanilja, saopštio je Američki geološki zavod.

Izvor: B92

Subota, 25.01.2020.

22:46

Zemljotres jačine 5 stepeni pogodio Portoriko

To je, kako navodi AP, izazvalo zabrinutost zbog nestabilne infrastrukture u oblasti, koju skoro mesec dana svaki dan potresaju zemljotresi.

"Zaista smo ga snažno osetili", rekao je gradski portparol Deni Hernandes za AP dodajući da vlasti vrše patrolu u toj oblasti kako bi ispitale da li je pričinjena materijalne šteta.

Novi zemljotres usledio je samo dan nakon što je više stotina ljudi na jugu opština evakuisano iz skloništa, koja su poplavljena nakon što su jake kiše pogodile američku teritoriju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: