BG: Sudar tramvaja i autobusa, ima povređenih

U centru Beograda na uglu ulica Nemanjine i Kneza Miloša sudarili su se tramvaj i autobus i u tom udesu povređeno je nekoliko osoba.

Izvor: Beta, RTS

Petak, 17.03.2017.

07:35

BG: Sudar tramvaja i autobusa, ima povređenih
screenshot/RTS

Agencija Beta javlja da su u sudaru povređene tri osobe, a RTS piše da su porede zadobili žena (33) i muškarac (52).

Nesreća se dogodila oko šest sati, a kako piše N1, povređeni su vozač i kondukterka iz autobusa i dve osobe iz tramvaja. Od siline sudara kondukterka je ispala iz autobusa.

RTS navodi da se sudar dogodio između tramvaja na liniji tri i autobusa pančevačkog auto-prevoznika. Žena je zadobila povredu ruke, a muškarac povredu glave.

Nesreća se dogodila kada je autobus iz Pančeva pokušao da iz Nemanjine skrene u Kneza Miloša i tada je u njega udario tramvaj.

Više osoba zadobilo je lakše povrede i sve su ih zbrinule ekipe Hitne pomoći, piše RTS.

Policija je obavila uviđaj, tokom kog je nastao veći zastoj u saobraćaju u tom delu grada.

U razmaku kraćem od sata dogodila su se još dva udesa. U 6.45 prijavljen je udes u Ustaničkoj ulici na Konjarniku, a u 6.50 u Avalskoj ulici na Vračaru. Očekuje se izveštaj lekarskih ekipa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: