Ponedeljak, 23.06.2014.

09:31

Obrenovac - mesec dana kasnije FOTO

Mesec dana otkako je poplavljen Obrenovac još su na svakom koraku jasno vidljive razmere katastrofalnih posledica poplava.

Izvor: B92

Default images

Stanovnici grada i dalje čiste svoje kuće, otpad se odnosi, uništeni su vrtići, igrališta, voćnjaci, a voda se u nekim delovima još nije povukla.
Foto: B92
Danas postoje "jezera" koja nikada nisu bila na tim mestima, ustanove koje omogućavaju normalan život zajednice nisu u funkciji, ali se Obrenovčani već mesec dana trude da kako-tako vrate svoje živote u uobičajeni ritam.
Foto: B92
Svaka fotografija reportera B92 pokazuje da će za obnovu biti potrebno mnogo vremena, novca i truda. Više fotografija pogledajte na ovom linku

. Danas je počela da radi i gradska pijaca. Prvog radnog dana posle poplava rade samo dve tezge.

Na drugom kraju, meštani naselja Dudovi tvrde da se sva kanalizacija iz grada danima izlivala upravo u njihovo mesto, zato su pred čelnike opštine izašli sa zahtevom da se to odmah prekine, a u protivnom će, kažu, blokirati put koji vodi ka TENT-u.

Više o svemu tome pogledajte u našem video prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

75 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

16 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: