Utorak, 31.03.2020.

13:55

Dve nove žrtve koronavirusa u Republici Srpskoj

Dve osobe, kod kojih je bio potvrđen koronavirus, preminule su danas u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci.

Izvor: Tanjug

Dve nove žrtve koronavirusa u Republici Srpskoj

To je saopšteno iz te medicinske ustanove.

"Uprkos maksimalnim naporima lekara i osoblja naše ustanove da im spasu život, preminula su dva pacijenta, muškaraci starije životne dobi", saopšteno je iz te zdravstvene institucije.

Reč je o pacijentima iz Banjaluke i Laktaša kod kojih je ranije bilo potvrđeno prisustvo novog koronavirusa, a koji su imali više hroničnih udruženih oboljenja.

Pacijent iz Banjaluke lečio se u Klinici za infektivne bolesti od 22. marta, a pacijent iz Laktaša od 27. marta 2020. godine, navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

16 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: