Kazna igra u EU finalu Wargaming.net lige

U gradu Katovice u Poljskoj se u nedelju, 23. oktobra, igra EU finale ove sezone u World of tanks i za titulu najboljeg se takmiče četiri tima Ding, Kazna Kru, Ooops the Tough Giraffes i Utopia. Igra se po kup sistemu na osnovu dosadašnjeg uspeha u ligaškom delu i plejof mečevima tako da je prvi meč od 15h Ding protiv Ooops, dok od 17h igraju Kazna Kru protiv Utopia a finale se igra po BO13 sistemu od 19:30h.

Izvor: Klanrur.rs, Miloš Hetleroviæ

Subota, 22.10.2016.

12:51

Kazna igra u EU finalu Wargaming.net lige
Foto: Wargaming

Timovima Ooops i Utopia je ovo prvo LAN finale tako da su Kazna i Ding u prednosti tu a i inače važe za favorite u polufinalnim mečevima. Ding je trenutno jedini neporaženi tim u ovoj sezoni EU lige i ukoliko Kazna opravda ulogu favorita i pobedi u polufinalu imaće jako težak posao u finalu da ih savlada. S druge strane dobra vest je što će se oba finalista plasirati na interkontinentalni Challengers’ Rumble događaj sa koga se dalje ide na megdan moćnim ruskim timovima za titulu šampiona ove sezone. Sve mečeve možete pratiti uživo na http://wgl.gg/watch U međuvremenu pogledajte najbolje poteze iz plejofa. Izvor: KlanRUR.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: