G2 i Fnatic zabeležili nove poraze u EULCS-u

Prvi dan druge nedelje EULCS-a je završen, a još jedan dan prošao je u neverici fanova ekipa G2 i Fnatic, koji drugi meč za redom uspevaju da završe bez pobede, a jedina neporažena ekipa EULCS-a trenutno je ekipa Vitality.

Izvor: Nikola Miliæeviæ

Subota, 27.01.2018.

00:19

G2 i Fnatic zabeležili nove poraze u EULCS-u

Druga nedelja EULCS-a tek je počela, a već smo imali prilike da vidimo dva iznenađenja. Iako su zabeležili po pobedu i poraz u prvom kolu, mnogi su od G2-a i Fnatica očekivali bolju partiju u drugoj nedelji. Međutim, njihovi protivnici, Giants i Vitality, nisu se baš složili sa mnogima i odneli su pobede u duelima sa višestrukim prvacima Evrope. Iako smo možda od njih očekivali da posle tri dana budu 3-0, tu ulogu preuzela je ekipa Vitality, koja je jedina neporažena ekipa EULCS-a do sada. Ovo su svi rezultati prvog dana druge nedelje EULCS-a: G2 i Fnatic možda nisu 3-0 posle 3 meča, ali to neće ukloniti status derbija u sutrašnjem meču, koji se igra oko 21h upravo između ove dve ekipe. Pored derbija kola, iz repertoara drugog dana izdvajamo i meč između ekipa Misfits i Vitality. Vitality je neporažen, dok Misfitse samo jedna pobeda deli od prvog mesta, što će ovaj meč učiniti poprilično zanimljivim i od velike važnosti.

Izvor: Klan RuR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: