Sreda, 19.09.2018.

17:11

Fortnite – kada počinje šesta sezona

Polako prolazi septembar, a Fortnite fanovima je kao goruće pitanje ostalo – kada počinje šesta sezona?

Izvor: Milan Jankoviæ RUR

Fortnite – kada počinje šesta sezona

Do početka nećemo morati da čekamo još dugo jer je prema zvaničnom tajmeru u samoj igri do početka nove sezone i kraja trenutne ostalo još oko 6 dana, što datum donosi na 25. septembar, kada uglavnom stižu novi paketi sadržaja u Fortnite.

Ono što donosi sumnju je leak koji je otkrio da je prelazak sezona odložen za nedelju dana, i da će ona početi tek od 2. oktobra.

Nadamo se da ovo ipak nije istina i da će spektakl sa ogromnom kockom biti održan po prvobitno planiranom datumu, mada bi nam ekstra vreme pogodovalo za kompletiranje izazova. Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

19 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: