Heroes of the Dorm - glasajte i osvojite Loot Chestove!

Nakon više od dva meseca takmičenja, ovogodišnji Heroes of the Dorm je stigao do samog kraja.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Subota, 28.04.2018.

19:06

Heroes of the Dorm - glasajte i osvojite Loot Chestove!

Ukoliko neste upoznati sa Heroes of the Dorm projektom, u pitanju je univerzitetska liga u popularnom Blizzard MOBA naslovu Heroes of the Storm, koji organizuje sam Blizzard, i gde su glavne nagrade plaćene školarine i stipendije za sve igrače tokom čitavog trajanja studiiranja, kao i brojna druga oprema koju obezbeđuju partneri takmičenja, poput vrhunskih gejming mašina za četiri najbolje ekipe, koje daruje ASUS ROG.

Preko 200 timova sa severnoameričkih Univerziteta se prijavilo da učestvuje u ovoj sjajnoj Heroes of the Storm ligi, i nakon velike borbe i neverovatnih partija, do same završnice, poznate kao Heroic Four, su stigla četiri najbolja tima, odnosno Univerziteta. To su kanadski univerzitet Laval, zatim univerzitet u Kentakiju, Cal Poly Pomona, odnosno kalifornijski državni politehnički univerzitet, i Bufalo Univerzitet.

Ekipe sa ova četiri univerziteta boriće se za pomenutu ogromnu nagradu uživo na LAN događaju u Blizzard areni, 12. maja. Osim što ćemo gledati odličan HotS, imamo priliku i da osvojimo nagrade, jer je Blizzard organizovao sistem glasanja za sve zainteresovane fanove.

Dovoljno je samo da učestvujete u glasanju, i već ćete dobiti jedan Loot Chest, ali ukoliko vaša ekipa se pokaže kao najbolja i dogura do same titule, možete osvojiti i do 5 Loot Chestova. Vašeg favorita možete izabrati na ovom linku, dovoljno je samo da se prijavite sa vašim Battle.net nalogom na kome igrate HotS, i zatim da obavite glasanje.

Nakon toga nam ostaje da sačekamo 12. maj i navijamo za našeg favorita koji će nam doneti Loot kutije.

Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: