Virtus Pro konačno predstavio novu petorku

Pre 10ak dana dobili smo tužnu vest da se završila era jednog velikog CS:GO tima. Legendarni sastav Virtus Pro-a napustili su Jaroslav ”PashaBiceps” Jažombkovski i Filip ”Neo” Kubski, pa su medvedi morali da krenu u potragu za novom-starom petorkom.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Utorak, 25.12.2018.

18:18

Virtus Pro konačno predstavio novu petorku

Virtus pro je tokom ove godine pravio seriju loših rezultata, da bi tek u decembru ove godine, direktor Roman Dvorjakin priznao da je predugo čekao da napravi ovakvu promenu i da je to trebao da uradi mnogo ranije. Prvi član koji je otišao iz poljske ekipe bio je Viktor ”Taz” Wojtas, da bi nakon njega ekipu takođe napustili i Pavel ”byali” Bieljinjski i Januš ”Snax” Pogoželski. Snax je prešao u redove Mouza, ali samo par meseci kasnije, prebačen je na klupu, jer je ta ekipa takođe vezala nekoliko lošijih rezultata. Byali nije bio aktivan neko vreme, da bi na kraju sa svojom ekipom Miksturom, uspeo da se plasira na kvalifikacije za Majnor, gde je ipak bio nesupešan.

Pored Nea i Pashe, ovaj sastav zvanično je napustio i Morelz, koji je u par navrata igrao za Virtus Pro kao izmena, dok u oktobru nije postao stalan član.

Direktor Virtus Pro-a je odlučio da kreira tim oko glavnog snajperiste u ekipi Mihala ”Snatchie” Rudzkog i Mihala ”Michu” Milera, koji je trebao da bude nova zvezda ekipe, kada je zamenio Taza, početkom godine. Njih dvojica su pored loših rezultata pružali solidne partije, a uz bolje saigrače, mogli bi znatno da napreduju na svetskoj rang listi.

Od tri nova igrača koja su danas zvanično predstavljena, dvojica su povratnici. Snax i Byali će ponovo predstavljati medvede, sa ciljem da Virtus Pro ponovo bude na samom vrhu. Kao novi IGL ove ekipe predstavljen je bivši igrač AGO Esportsa Mateuš ”TOAO” Zavistovski. On je relativno skoro prebačen na klupu AGO-a zbog lošijih rezultata, ali videćemo kako će se snaći sada, kada će predvoditi najbolje što poljska može da pruži.

Što se tiče trenerske pozicije, očekivalo se da će Kuben preći u redove Tylooa, ali on se ipak neće preseliti u Kinu. Jednoglasno su svi odlučili da će Kuben ostati na trenerkoj poziciji.

Novi sastav poljske ekipe čine:
  • Mihal ”Michu” Miler
  • Mihal ”Snatchie” Rudzki
  • Mateuš ”TOAO” Zavistovski
  • Pavel ”byali” Bieljinjski
  • Januš ”Snax” Pogoželski


Šta vi mislite o novom sastavu Virtus Pro-a?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: