Nova vest
Fudbal 0

30.4.2024.

15:40

Glazer: "Motivisani smo"

Golman Crvene zvezde Omri Glazer izneo je očekivanja pred meč sa fudbalerima TSC-a.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Meč 33. kola Superlige Srbije, odnosno u treća runda plej-ofa, biće odigrana u četvrtak od 19 sati na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

Motivisani smo, želimo da trijumfujemo i približimo se zacrtanom cilju. Svaka naredna utakmica je najbitnija, pogotovo zbog činjenice da smo veoma blizu da i matematički obezbedimo titulu. Pred nama je težak meč, TSC je sjajna ekipa, bore se za drugo mesto, te neće biti ni malo lako protiv njih", rekao je Glazer, prenosi zvanični sajt kluba.

Crvena zvezda se nalazi na prvom mestu na tabeli plej-ofa SLS sa 81. bodom, dok je TSC treći sa 66.

"Svesni smo da je period praznika, kao i da je termin utakmice nezgodan, ali i pored toga bismo voleli da vidimo dobro popunjene tribine Marakane. Podrška će biti od velikog značaja. Može da se desi da već u četvrtak budemo prvaci, a u tom slučaju imamo veliku želju da do pobede dodjemo pred velikim brojem zvezdaša. Želim i ovim putem da ih pozovem na utakmicu, nadam se da će uspeti da uklope sve obaveze i da dodju na stadion. Cenimo njihovu požrtvovanost, bili su fenomenalni u Novom Sadu, a sada ih čekamo kod kuće", zaključio je Glazer.

Podeli:

Komentari 0

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Android

Kliktaćemo obrvama!?

Project Gameface će korisniku omogućiti da kontroliše svoj gejming "miš" pomoću lica, a projekat je trenutno otvorenog koda na Androidu.

The Verge

13:34

1 h

Aktuelno

Gotovo je: X

Društvena mreža Tviter i definitivno je prešla na novo ime, tako da se će sada u internet adresi stajati samo X, odnosno X.com.

B92.net

11:15

3 h

Novo Sport Video Menu