Nedelja, 18.02.2018.

01:42

StarSeries 1. dan – favoriti sigurni, MICHU sjajan na debiju

Završen je prvi dan CS:GO StarSeries turnira u Kijevu, a na startu nije bilo previše iznenađenja.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

StarSeries 1. dan – favoriti sigurni, MICHU sjajan na debiju

Prvi veliki turnir posle brojnih transfera je počeo, i uprkos tome što nije bilo previše rezultatskih uzbuđenja, turnir smo propratili sa velikom pažnjom zbog novajlija u ekipama.

Turnir su otvorili SK – MVP PK kao i Cloud9 – Heroic koji su počeli u isto vreme, od 9 časova. Brazilci su bili ubedljivi sa 2:0, dok je Cloud9 dobio Heroic istim rezultatom. Osvajač Majora je na Overpassu pobedio Dance 16:1, a najnovije pojačanje ekipe, RUBINO, je za ceo meč imao samo jedan frag – ne tako bajan start za Norvežanina.

FaZe se potom lako izborio protiv TyLoo, dok je Gambit u neizvesnom duelu savladao fnatic 2:1, a seized je bio jedan od najboljih igrača svog tima.
G2 je prepustio Renegadesu 10 rundi u dve mape, a ubedljiv je bio i NaVi protiv ekipe HellRaisers, gde je s1mple ponovo bio najbolji igrač ukrajinskog tima.

Mousesports je nakon preokreta dobio Virtus.pro 2:1, ali je Poljake sigurno obradovala fenomenalna igra novajlije MICHU-a koji je još na probi. Debitant u legendarnom timu imao je 78 fragova, a najbližu mu je bio byali sa 63 ubistva. Sjajni dupreeh je vodio Astralis do pobede nad Liquidom od 2:1, a u američkom sastavu je jedina svetla tačka bio sjajni NAF, koji pretenduje da postane jedan od glavnih igrača ekipe.

Slede dueli ekipa sa identičnim skorom, termini ostaju isti, a parovi su sledeći:

09:00 – fnatic – TyLoo
09:00 – HellRaisers – Heroic
12:00 – Renegades – Liquid
12:00 – MVP PK – Virtus.pro
15:00 – Natus Vincere – Gambit
15:00 – SK – mousesports
18:00 – G2 – Astralis
18:00 – FaZe – Cloud9


Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

16 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: