Četvrtak, 27.10.2016.

17:22

Borba protiv korupcije, uloga uzbunjivača

Izvor: B92

Borba protiv korupcije, uloga uzbunjivača

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je Vlada Srbije pokazala nesumljivu posvećnost borbi protiv korupcije i nultu toleranciju prema njoj. Vučić je pozvao građane da prijave svaki slučaj korupcije, čak i kada se suočajaju sa malom korupcijom u školstvu, zdravstvu i pri dobijanju različitih dozvola. Međunarodnu konferenciju "Svaka istina ima izvor: Zaštita uzbunjivača i novinarskih izvora" u Klubu poslanika u Beogradu organizovao je internet portal "Pištaljka".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: