Ineksova zgrada na prodaju

Agencija za privatizaciju oglasila je prodaju imovine Ineks Intereksporta među kojom je najvrednija poslovna zgrada procenjena na oko dve milijarde. dinara.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 11.09.2009.

10:23

Default images

Zgrada koja se nudi na prodaju javnim prikupljanjem ponuda ima 12.900 kvadratnih metara, a nalazi se u centru Beograda u Ulici kraljice Marije 1.

Zajedno sa zgradom prodaje se stan u Beogradu, u Ulici Ilije Stojadinovića, i putnički automobil "zastava jugo", a ukupna procenjena vrednost paketa je 1,99 milijardi dinara.

Na istoj aukciji odvojeno se prodaje i poslovni prostor od 165 kvadratnih metara u "Ineksovoj" zgradi, čija procenjena vrednost je 39,1 miliona dinara, kao i poslovni objekti u Vršcu, procenjeni na 10 miliona dinara.

Kako je navedeno u oglasu, procenjena vrednost nije minimalno prihvatljiva vrednost, niti je na ma koji drugi način obavezujuća ili opredeljujuća za ponudjača prilikom odredjivanja visine ponude.

Rok za dostavljanje ponuda je 12. oktobar, a uslov za dostavljanje ponuda je otkup prodajne dokumentacije po ceni od 150.000 dinara, kao i uplata depozita, koji je za "Ineksovu" zgradu oko 400 miliona dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

1 d

Podeli: