Hrvati prate iz minuta u minut: Spas su ova 4 čoveka

Nakon ostavke Ante Ramljaka, u toku je potraga za novim prinudnim Vladinim poverenikom.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 21.02.2018.

14:37

Hrvati prate iz minuta u minut: Spas su ova 4 čoveka
Foto: Thinkstock

Uz bivšeg šefa Podravke Zvonimira Mršića, neslužbeno se kao mogući kandidati spominju Fabris Peruško iz Uprave Tiska, Vladimir Bošnjak, član prinudne uprave zadužen za finansije.

Naknadno se pojavilo i ime Željka Perića, osnivača i izvršnog partnera konsultantske kompanije Caper.

Bivši šef uprave Konzuma Drago Munjiza je za N1 rekao da ga ostavka Ante Ramljaka nije iznenadila.

"Nakon što su fakture izašle u javnost bilo je jasno da će se nešto dogoditi. Nagodba je preteška da bi se sve fokusiralo samo na jednog čoveka. Verovatno su mu sugerisali, a on je mudro odlučio da odstupi", rekao je Munjiza.

Kako prenosi N1, neki potencijalni kandidati su odbili ponudu iz Vlade - Željko Perić i Fabris Peruško. Nagađa se o imenima Vladimira Bošnjaka i Zvonimira Mršića koji su već sada deo tima Ante Ramljaka pa bi oni mogli uskočiti i do kraja. Zvonimir Mršić malo pre je nasmejan izašao iz zgrade Agrokora i uputio se u nepoznatom smeru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

1 d

Podeli: