Mtel uvodi fiksnu telefoniju u CG

Kompanija Telekoma Srbije u Crnoj Gori, Mtel, počeće od 1. oktobra komercijalno da pruža usluge fiksne telefonije.

Region

Izvor: B92, Beta

Petak, 31.08.2007.

13:21

Default images

Direktor Mobine telefonije Srbije Vladimir Lučić, koji je i član uprave Mtela, je rekao da se fiksna bežična telefonija "vajmaks" u Crnoj Gori trenutno testira kod 43 korisnika i da sve ide po planu.

Za Mtelovu fiksnu telefoniju u Crnoj Gori, kako je istakao Lučić, postoji veliko interesovanje.

Mobilna telefonija Srbije posluje u okviru Telekom Srbije, koji je zajedno sa holandskim Ogalarom osnovao kompaniji Mtel u Crnoj Gori. Kompanija je od početka rada dobila oko 97 hiljada korisnika mobilne telefonije.

Mtel je u aprilu ove godine licence za pružanje usluga mobilne i vajmaks telefonije, kao i usluge interneta platio 17,5 miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

1 d

Svet

Rublja suspendovana

Predsednik Italijansko-ruske trgovinske komore (IRTP) Ferdinando Pelaco saopštio je da se obustavlja sistem koji je omogućavao ruskim kompanijama da kupuju robe iz Italije za rublje.

15:33

29.4.2024.

1 d

Podeli: