Držite svoj biznis pod konac i na oku!

Hrabra odluka o vođenju ili pokretanju sopstvenog biznisa predstavlja prekretnicu u životu svakog preduzetnika. Želja i jasna vizija za ostvarenjem sopstvenih snova i ciljeva su jedan od glavnih pokretača ovakvih odluka.

Promo

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.11.2020.

15:09

Držite svoj biznis pod konac i na oku!
Foto: Uniqa

Prilikom vođenja već postojećeg, kao i pokretanja malog ili srednjeg preduzeća, podrška je veoma važna. Partneri, saradnici, pa i nama bliske osobe, neizostavan su deo tog procesa, te je stoga veoma važno sa kime gradimo stubove na koje će se naš posao oslanjati. Privatni posao gradite godinama - zaslužujete da ne brinete ništa! Upravo zbog toga, postoji osiguranje “Moj biznis”, kojim se blagovremeno štiti imovina, oprema i zalihe od rizika koji mogu ugroziti poslovanje.

Ovakva vrsta podrške i oslonca prilikom vođenja malih ili srednjih preduzeća od velike je važnosti, jer rizici od potencijalne štete uvek postoje. A nakon uložene ljubavi i truda u sopstveni biznis, zaista je potrebno uložiti i u osiguranje koje će to podržati i učiniti prostor u kojem poslujemo sigurnim i bezbednim. Bilo da ste vlasnik kafića, pekare, radionice, restorana, stomatološke ordinacije, frizerskog salona, apoteke ili nekog drugog malog ili srednjeg preduzeća, zaštita imovine od potencijalnih rizika je od izuzetne važnosti. Požar, izlivanje vode, provalna krađa, lom stakala su situacije koje mogu da privremeno ili dugoročnije utiču na vaše poslovanje.
Foto: Uniqa
U okviru jedinstvene ponude, svi koji odluče da sigurnost svog privatnog biznisa povere UNIQA osiguranju, mogu da računaju na specijalan poklon - Smart Home uređaje za spoljašnji i unutrašnji nadzor, kao i senzore za dim, pokret i vodu, sa kojima nad svojim biznisom imate superviziju „24/7”. Uz pomoć jednostavne aplikacije, realizovane u partnerstvu sa VIP Mobile na mobilnom telefonu ili tabletu uz pristup internetu pratite dešavanja u svom poslovnom prostoru, i u slučaju nepredviđenih događaja možete da reagujete na vreme i sprečite štetu. Jednostavno, instalirate aplikaciju i zaboravite na sve potencijalne brige oko poslovnog prostora.

U dvostrukoj zaštiti možete da uživate ukoliko osiguranje svog biznisa zaključite do kraja godine. Na ovaj način imate mogućnost da Vaš mali biznis postane zona velike zaštite i sigurnosti.

Vođenje sopstvenog biznisa, samo po sebi nosi brojne izazove. Ali nažalost, nije uvek sve u našim rukama. Zbog toga je važno preduprediti pojedine rizike koji nam mogu izazvati dodatnu brigu, a neki od njih mogu biti upravo nepredviđeni događaji koji će oštetiti našu imovinu, pa ne samo da zaustave poslovne procese, već i dovedu u pitanje samu egzistenciju našeg biznisa. Zato držite svoj biznis pod konac i na oku!

Uz pouzdanog partnera, kao što je UNIQA, možete imati zagarantovanu podršku na putu ka uspehu i tako nesmetano raditi na razvijanju i unapređivanju sopstvenog biznisa.
Foto: Uniqa

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

1 d

Podeli: