Honda prikazala osveženi CR-V

Honda je predstavila poboljšanu verziju modela CR-V.

Automobili

Izvor: SN

Ponedeljak, 30.11.2020.

14:04

Honda prikazala osveženi CR-V
Photo: Honda

Obnovljeni SUV dolazi sa nekim tehnološkim poboljšanjima, ali je i dalje ostao hibridni pogon što je nekako i dobra vest.

Unutrašnjost automobila je zadobila najveći broj promena pogotovo na centralnoj konzoli, vratima i armaturnoj ploči gde je odrađena srebrna završna obrada, a EX model će imati i bežičnu stanicu za punjenje telefona.

Promene eksterijera su suptilnije, a uključuju 18-inčne felne, zatamnjena stakla, plavi Hondin logotip i najnoviju e:HEV oznaku.

Uprkos istim oznakama kao u slučaju najnovijeg modela Jazz, poboljšani CR-V nije dobio inovativni e:HEV hibridni pogon, nego koristi stari i-MMD sistem koji se sastoji od 2,0-litarskog četverocilindričnog benzinskog motora koji razvija 143 KS te dva električna motora s malom baterijom.

Električni motori isporučuju do 315 Nm obrtnog momenta, a pri malim brzinama CR-V može koristiti samo električni pogon. Poboljšan je i upravljački sistem koji čini automobil upravljivijim pri manjim brzinama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: